©2018 by Aschenbrenner Zsolt asztalos. Proudly created with Wix.com

February 18, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Jött, látott, beköltözött

February 22, 2018

Sokat vártam erre a szépségre. Már múlt évben megrendeltem egy szakmai vásáron, és azóta türelmesen vártam, hogy megérkezzen. Csak olyan kereskedőnél vásárolok, akinek van neve a szakmában, és garanciát, szervizelési szolgáltatást is nyújt.

Ehhez a körfűrész reményeket fűzök, mert sok munkafázist fel fog gyorsítani, így én is többet tudok dolgozni. De ő csak az első kis kedvencem, nagy terveim vannak a gépparkom bővítésével

 

kapcsolatban!

Kalandos története volt az új kedvencemnek: először is, várnom kellett rá néhány hónapot, pedig már több megbízásnál jó hasznát tudtam volna venni. Mikor jött a hír, hogy hazavihetem, targoncás segítséggel betettük a kisbuszba, és irány a Műhely. Viszont itt is kellett volna egy targonca, amit hirtelen nem tudtam szerezni. Nem baj, majd másnap intézek egyet. Elmentem futni, és a 20 km utolsó 5 km-ét már valahogy annyira nem kívántam, de valahogy haza kellett jutni.

Aztán pedig olyan történt, amire már vagy 20 éve nem volt példa: egy influenzavírus úgy a padlóra küldött, hogy 5 napig nem is nagyon keltem fel az ágyból. 

De most már minden oké, az egészségem is rendben, a körfűrész pedig elfoglalta méltó helyét a Műhely közepén.

Kezdődhet a buli!

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square