©2018 by Aschenbrenner Zsolt asztalos. Proudly created with Wix.com

February 18, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Piros-fehér-szuperzöld

March 15, 2018

A napokban kaptam megrendelést egy zöld alapszínű konyha megtervezésére és kivitelezésére, és ha már így esett, továbbgondoltam a dolgot, és március 15. alkalmából egy trikolór konyhabútor-ajánlót állítottam össze.

 

A zöld nem mindennapos szín a konyhában, sokan tartanak tőle, és csak kiegészítőknél használják, pedig üde és nyugalmat árasztó hatású egy jól megválasztott zöld konyhabútor. A fehér a biztonsági játékosok színe, ez olyan mi baj lehet-szín, mindenhez megy. Az egyik népszerű irányzatnak, a skandináv stílusnak is tökéletesen megfelel, de még a minimalista skatulyába is belefér. A piros az igazán bátrak színe, drámai stílust képvisel, erőt, szenvedélyt sugároz, de kis terekben óvatosan, kis felületen szabad csak használni.

 

Ha piros konyha az álmunk, és nem akarjuk, hogy agyonüssön mindent a karakterességével, kombináljuk fehérrel vagy feketével, de nagyszerűen megy hozzá a természetes fa színe is. Nagyobb alapterületen rendkívül modern hatást kelt a piros konyhabútor rozsdamentes acél felületekkel kombinálva.

 

 

A fehér tágítja a teret, kis konyháknál alkalmazzák szívesen. Hogy ne legyen steril, az egyik fal lehet tégla, ami ebben a kombinációban rusztikus hatású lesz. Ha nem mered másik színnel kombinálni, egyszerűen a kiegészítőkkel variálhatsz, mert azokat bármikor le lehet cserélni egy másik hangulat elérése érdekében.

 

 

2017-ben a Greenery, egy élénk zöld volt a Pantone év színe, és bár ez egy elég határozott szín, gyönyörű konyhabútor készülhet belőle. Másféle zöldek is friss, tiszta hangulatot árasztanak fehérrel kombinálva.

 

 

A megrendelt konyha megtervezése éppen hogy csak elkezdődött, és bár választani a megrendelő fog, az Asztalosnak is megvan a saját favoritja, a gyönyörű Mignonette green szín, ami egy fakó, szürkés, vintage zöld, a Remodelista ajánlása. 

 

 

 Természetesen majd tudósítok a kész konyháról is!

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square